Nynorskfolket benytter infiltrasjon for å nå sine mål

Nynorskfolket har innsett at de ikke kommer noen vei ved å bekjempe de øvrige 92 % av befolkningen ved hjelp av direkte konfrontasjon og åpen kamp. Det vil være for åpenlyst og bare føre til uopprettelig nederlag for dem.

I stedet velger de infiltrasjon langs flere linjer hvor de får Arbeiderpartiet med seg. Metoden består i å appellere til sosialistenes klassekampinstinkter. Når de i dette også bruker veksling mellom å stakkarsliggjøre seg i det ene øyeblikk og å opptre med aggressiv og brautende fremferd i andre, er det meste sagt.

Ved stakkarsliggjøringen fremstår de som ofre; de hevder at de blir undertrykket og krever store penger fra staten. Og staten – det er Arbeiderpartiet det. Hvert år gir Arbeiderpartiets politikere og deres haleheng av skapsosialister hundrevis av millioner til denne storforlangende gruppen.

I 2009 delte staten ut over over 155.000.000,- til en lang rekke rene nynorsktiltak. Til støtte for bokmålet ble det bevilget kr. 0,- (null). Av taktiske grunner ble nynorskstøtten oppdelt i mange småbeløp og servert under andre merkelapper, det skal vel ta seg bedre ut slik. De måtte hindre at det skulle virke påfallende.

Ved infiltrasjonsmetoden skjer nynorsk-påvirkningen gradvis og umerkelig. De angrepne oppdager ikke engang at de blir angrepet og derfor forsvarer de seg ikke. Ved hjelp av de gjentatte små skritt i en bestemt retning (salamimetoden) forsøker nynorskfolket å nå sitt mål uten å bli oppdaget. De få som oppdager det som skjer blir effektivt hysset ned når de varsler om den snikende nynorskinvasjonen.

Nynorskfolkets anonyme medspillere sitter sentralt plassert i NRK, i departementene og i en lang rekke statsinstitusjoner. Hvis de blir kritisert, forsvarer de seg med at de driver ”kulturarbeid”, støtter ”språklig miljømangfold” o.l.. Det er de færreste som har tilstrekkelig motstandkraft mot slike fraser.

Men dette er ikke den eneste metoden disse menneskene benytter. Vi skal etterhvert avsløre flere. Følg med på våre sider.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s